Махн-шелтаған (Сорпа)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Сиыр еті 300, пияз 80, су 500, лавр, қара бұрыш, тұз. Сиыр етінің төс еті сүйекпен бірге салмағы 30-40 г кесектерге кесіледі, жуылады, кастрюльге салынады, суық сумен жабылады және 30 минут қайнатылады, мезгіл-мезгіл көбікті алып тастайды. Содан кейін пісірілген пияз, лавр, бұрыш бұршағы, тұз қосып, дайын болғанға дейін пісіріңіз. Пісірілген ет табаққа салынып, сақиналарға кесілген шикі пиязға себіледі. Бөлек, сорпа ыдыстарда беріледі.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Махн-шелтаған (Сорпа) пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 30 мин. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz


