Ақжелкен қосылған цуккини кәстрөлі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер ӨНІМДЕР 1 кг орташа цуккини, аршылған және үгітілген 1 ірі туралған пияз 1/2 кесе туралған жасыл ақжелкен 1 шай қасық тауық сорпасы ұнтағы (парве) 3 ұрылған жұмыртқа 1 тік майдалап туралған жұмыртқа 2 ас қасық өздігінен көтерілетін ұн тұз және қара бұрыш дәміне қарай Науаны майлау үшін 1 қасық өсімдік майы 1 қасық нан үгіндісі өлшемі 30х10 см тікбұрышты науа
Сипаттамасы Бұл кастрюльдің калориясы өте төмен және тек сүт өнімдерін тұтынатындар үшін де, ет жейтіндер үшін де пайдалы. ДАЙЫНДАУ ӘДІСІ 1. Пешті орташа температураға дейін қыздырамыз. 2. Сұйықтық қалмас үшін цуккини мен пиязды сығыңыз. 3. Цуккини мен пиязды үлкен ыдысқа салыңыз, ақжелкенді, сорпа ұнтағын, ұрылған жұмыртқаны және тік жұмыртқаны, ұнды қосып, бәрін жақсылап араластырыңыз. Тұз бен бұрыш қосып дәмдеңіз де, қайтадан араластырыңыз. 4. Пісіру парағын майлап, нан үгіндісіне себіңіз.