Құрама мяс жасалған солянка (0,5 л)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сорпаға арналған ет сүйектері 125 г
ет 40 г
пісірілген ветчина (терісі бар ветчина) 20 г
шұжықтар 20 г
қайнатылған бүйрек 45 г
пияз 50 г
тұздалған қияр 30 г
каперс 10 г
зәйтүн 30 г
томат пюресі 25 г
май 10 г
қаймақ 30 г
лимон тілімі
шөптер 5 г
лавр жапырағы
бұрыш бұрышы
дәміне қарай тұз.
ет 40 г
пісірілген ветчина (терісі бар ветчина) 20 г
шұжықтар 20 г
қайнатылған бүйрек 45 г
пияз 50 г
тұздалған қияр 30 г
каперс 10 г
зәйтүн 30 г
томат пюресі 25 г
май 10 г
қаймақ 30 г
лимон тілімі
шөптер 5 г
лавр жапырағы
бұрыш бұрышы
дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Пиязды ұсақтап турап, сары майға жіберіңіз, оған картоп пюресі қосыңыз, 5-8 минут пісіруді жалғастырыңыз. Қайнаған күшті бульге - ол пиязды, қиярды, каперстерді, зәйтүнді, ет өнімдерін, дәмдеуіштерді салады. 5-тен 10 минутқа дейін пісіріңіз. Пісірудің соңында тұз бен қаймақ қосыңыз. Тұздалған қияр, пияз, зәйтүннің арқасында тұздалған қияр өткір дәмге ие болады. Солянкамен бірге табаққа қызмет еткенде, бір тілім лимон, шөптерді салыңыз немесе бөлек қызмет етіңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Құрама мяс жасалған солянка (0,5 л) пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 5 мин. Из продуктов вам понадобятся Сорпаға арналған ет сүйектері 125 г, ет 40 г, пісірілген ветчина (терісі бар ветчина) 20 г, шұжықтар 20 г, қайнатылған бүйрек 45 г, пияз 50 г, тұздалған қияр 30 г, каперс 10 г, зәйтүн 30 г, томат пюресі 25 г, май 10 г, қаймақ 30 г, лимон тілімі, шөптер 5 г, лавр жапырағы, бұрыш бұрышы, дәміне қарай тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz