Балық солянкасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Сорпаны ақжелкен тамыры мен қара бұрыш бұршағымен пісіріңіз. Пиязды тазалаңыз және тураңыз. Өсімдік майына қуырыңыз, қақпағы бар сынғышпен туралған қиярды қосып, сұйықтық қайнағанша қайнатыңыз. Содан кейін томат пастасын қосып, араластыра отырып, бүкіл қоспаны жақсылап қыздырыңыз, Балықты кішкене бөліктерге бөліп, қайнаған сорпаға салыңыз. Ол қайтадан қайнаған кезде көбікті алып тастап, пассеровкамен дәмдеңіз. Зәйтүндерді, каперстерді салыңыз, қайнатылған қияр тұзды ерітіндісін құйыңыз, лавр жапырағын тастаңыз. 5 минут қайнатыңыз және алыңыз. Қақпақпен жабыңыз және ходжеподжды жақсылап тұндыру үшін жарты сағатқа қалдырыңыз, қызмет көрсетер алдында әр табаққа жарты дөңгелек лимон тілімін қабықсыз салыңыз.