Тұздалған шпрат, хамса немесе тюлька қосылған борщ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Хамса, шпрат немесе тюлька - 50 г, қызылша - 92 г, қырыққабат - 65 г, сәбіз - 20 г, ақжелкен тамыры - 7 г, пияз - 15 г, томат пюресі - 15 г, ұн - 5 г, еріген сары май - 15 г, қант - 5 г, сірке суы 3%- 5 г, қаймақ - 15 г, шөптер, тұз. Шпратты, хамсаны немесе түлкіні шайыңыз, бастары мен ішін алыңыз. Тұздылығы 12% -дан жоғары балықты 1-2 сағат бойы жібітіңіз. Пішінді жақсырақ сақтау үшін балықты ұнға салып, қуыруға болады. Дайындалған балықты көкөністермен бірге суға салып, борщты әдеттегідей пісіріңіз. Қызмет көрсету кезінде қаймақты борщқа салыңыз да, шөптерге себіңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Тұздалған шпрат, хамса немесе тюлька қосылған борщ пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz
