Балық немесе краб қосылған салқын борщ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Белуга, бекіре немесе бекіре бекіресі - 43 г, көксерке немесе треска - 44 г, теңіз алабұғасы немесе ыстық ысталған треска - 35 г, немесе шаяндар - 35 г, қызылша сорпасы - 350 г, қызылша - 100 г, сәбіз - 20 г, жасыл пияз - 25 г, қияр - 50 г, жұмыртқа - 1/2 дана., қаймақ - 40 г, қант - 5 г, 3% сірке суы - 8 г, шөптер. Балықты пісіріңіз: белуга, бекіре және бекіре бекіресі - үлкен кесектерде (буындарда), сондай-ақ салқын тағамдарға, көксеркеге, трескаға - порцияланған бөліктерде. Пісірілген балықты салқындатыңыз. Борщты жоғарыда сипатталғандай етіп дайындаңыз. Қызмет көрсету кезінде балықтың бір бөлігін табаққа салыңыз, борщ құйыңыз және аскөк себіңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Балық немесе краб қосылған салқын борщ пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz