Балық немесе краб қосылған салқын борщ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Белуга, бекіре немесе бекіре бекіресі - 43 г, көксерке немесе треска - 44 г, теңіз алабұғасы немесе ыстық ысталған треска - 35 г, немесе шаяндар - 35 г, қызылша сорпасы - 350 г, қызылша - 100 г, сәбіз - 20 г, жасыл пияз - 25 г, қияр - 50 г, жұмыртқа - 1/2 дана., қаймақ - 40 г, қант - 5 г, 3% сірке суы - 8 г, шөптер. Балықты пісіріңіз: белуга, бекіре және бекіре бекіресі - үлкен кесектерде (буындарда), сондай-ақ салқын тағамдарға, көксеркеге, трескаға - порцияланған бөліктерде. Пісірілген балықты салқындатыңыз. Борщты жоғарыда сипатталғандай етіп дайындаңыз. Қызмет көрсету кезінде балықтың бір бөлігін табаққа салыңыз, борщ құйыңыз және аскөк себіңіз.