Жарма тұшпарасы қосылған сорпа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Ет сорпасы, тауық еті, мөлдір - 400 г, тұшпара үшін: жарма жармасы - 30 г, сары май - 5 г, жұмыртқа - 14 г, сорпа - 60 г. Жарма тұшпараларына арналған қамырды дайындаңыз: ұнтақталған жұмыртқаны жармаға құйып, тегіс болғанша араластырыңыз. Содан кейін қамырды 10-12 минут қайнатыңыз да, тұшпараны қасықтардың көмегімен бөліңіз. Қызмет көрсету кезінде тұшпараны үстелге қойып, үстіне мөлдір сорпаны құйыңыз, шөптерге себіңіз.