Спаржаға арналған голланд соусы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Тұздықты алдын ала дайындауға болады, ал қызмет көрсетер алдында оны тек су моншасында қыздыруға болады. 2 жұмыртқаның жақсылап шайқалған сарысына 1 лимон шырынын қосып, араластырыңыз. 100 г майды 6 бөлікке кесіңіз. Шанышқыға 1 тілім шаншып, оны лимон қосылған қоспаға батырыңыз, сары май ерігенше араластырыңыз. Майдың қалған бөлігімен де дәл осылай жасаңыз. Қоспаны табаға құйыңыз және баяу отта бірнеше минут қайнатыңыз. Тұздықты тұз бен бұрышпен дәмдеңіз