Түйіншек пен қалақай пюресі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Түйіншек пен қалақай пюресі Түйіншек - 500 г, қалақай - 500 г, дәміне қарай тұз Түйіншек пен қалақайдың жуылған жапырақтарын (Тең мөлшерде) ет тартқышта ұсақтап турап, тұз қосып, араластырыңыз. Банкке салыңыз және суықта сақтаңыз. Сорпаларды дәмдеу үшін (1 порцияға 2 ас қасықтан), екінші ет және балық тағамдарына дәмдеуіш ретінде, сондай-ақ салаттар дайындауда қолданыңыз (2 порцияға 1-2 ас қасықтан).