Қоңыр тұздық (Шофруа)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Негізгі қызыл тұздық - 700 г, шампиньондардың қайнатпасы - 50 г, сорпа (Фюме) - 100 г, ет желе - 200 г, мадейра - 50 г Шампиньондардың қайнатпасын қызыл негізгі тұздыққа құйыңыз да, шпатламен араластырыңыз, қайнатыңыз 15-20 минут. Содан кейін жоғары концентрацияланған сорпаны (Фуме), ет желеін, мадейраны, тұзды қосып, араластыра отырып, жабысқақ консистенцияға жеткенше пісіріңіз, қайнаған кезде көбікті алып тастау керек. Дайын тұздықты жиі електен өткізіп алыңыз. Тұздық аң өнімдерін құю үшін қолданылады.