Трюфель қосылған тұздық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қызыл негізгі тұздық - 750 г, шарап (Мадейра) - 100 г, трюфель - 100 г, трюфель сорпасы - 100 г, сорпа (Фуме) - 100 г Дайын қызыл тұздыққа жоғары концентрацияланған сорпаны (Фуме) қосыңыз, трюфель сорпасын құйыңыз. және араластыра отырып, баяу отта 10-12 минут қайнатыңыз. Бұл қоспаға қайнатылған мадейраны құйып, майдалап туралған трюфельдерді салып, араластырыңыз. Тұздыққа құс еті мен аң етінен жасалған фаршталған котлеттер, киев стиліндегі котлеттер, паштеттер, филе және т.б.