Қызанақ пен пияз қосылған қаймақ тұздығы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер Қаймақ тұздығы - 750 г, пияз - 300 г, май - 30 г, қызанақ пюресі - 100 г
Сипаттамасы Пиязды ұсақтап турап, майға жарты дайын болғанға дейін қайнатыңыз, қызанақ пюресі, тұз қосып, 5-7 минут бойы өткізуді жалғастырыңыз. Осыдан кейін қоспаны қаймақ тұздығымен біріктіріп, баяу отта 10-15 минут қайнатыңыз. Тұздыққа фрикаделькалар, қырыққабат орамдары, фаршталған қырыққабат және басқа да тағамдар қосылады.