Ысталған белі бар жаңа қырыққабаттан жасалған қырыққабат орамдары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Шошқа етінің целлюлозасы - 800 г
жаңа қырыққабат - 6 кг
пияз - 4 бас
күріш - 100 г
томат пастасы - 100 г
ұнтақталған қызыл бұрыш-2 г
қаймақ-300 мл
бұрыш-4 г
дәмді - 2 г
шошқа майы (немесе өсімдік майы) - 250 г
ысталған бел - 300 г
қызанақ - 10 дана
ет сорпасы немесе су-1
5л
2 лавр жапырағы
тұз- 50г.
жаңа қырыққабат - 6 кг
пияз - 4 бас
күріш - 100 г
томат пастасы - 100 г
ұнтақталған қызыл бұрыш-2 г
қаймақ-300 мл
бұрыш-4 г
дәмді - 2 г
шошқа майы (немесе өсімдік майы) - 250 г
ысталған бел - 300 г
қызанақ - 10 дана
ет сорпасы немесе су-1
5л
2 лавр жапырағы
тұз- 50г.
Сипаттамасы Қырыққабат орамжапырақтары сияқты пісіріңіз, айырмашылығы жаңа қырыққабатты қайнаған суға 5 минут қайнату керек, операцияны бірнеше рет қайталаңыз, жапырақтары серпімді болғанша және басынан оңай шығады. Тұздықтағы қайықта қайнатылған бел мен қаймақтың бір бөлігімен бірге қызмет етіңіз. Ескертпе. Толтырылған қырыққабатты лимон шырынын немесе жасыл жүзімнің қайнатпасымен қышқылдандыруға болады.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Ысталған белі бар жаңа қырыққабаттан жасалған қырыққабат орамдары пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 5 мин. Из продуктов вам понадобятся Шошқа етінің целлюлозасы - 800 г, жаңа қырыққабат - 6 кг, пияз - 4 бас, күріш - 100 г, томат пастасы - 100 г, ұнтақталған қызыл бұрыш-2 г, қаймақ-300 мл, бұрыш-4 г, дәмді - 2 г, шошқа майы (немесе өсімдік майы) - 250 г, ысталған бел - 300 г, қызанақ - 10 дана, ет сорпасы немесе су-1, 5л, 2 лавр жапырағы, тұз- 50г.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz