Салмасы бар шаяндар (Тартылған ет).
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Тұзды қайнаған суға 20-30 шаян, бөлек қарақұмық ботқасын пісіріңіз. Қатерлі ісік мойындарын, етті араластырыңыз, тырнақтар мен аяқтарды 1 қасық маймен, аскөкпен, 1 тік сарысымен ұсақтаңыз. Шаяндардың артқы жағын осы тартылған етпен толтырыңыз, кастрюльге салыңыз, қатерлі ісік сорпасына құйыңыз және дайын болғанға дейін пісіріңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Салмасы бар шаяндар (Тартылған ет). пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz