Шаяндар, білу жақсы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Шаяннан жасалған тағамдарды дайындауға арналған көптеген рецепттер белгілі: күріш қосылған рак суфле және рак пудингі, қаймақ пен шарап соусындағы шаян, нан үгіндісі қосылған шаян сүтінен жасалған тұздық. Бірақ адамдар арасында шаяндарды дайындаудың бір және өте қарапайым әдісі жақсы тексерілген. Қайнағанға дейін оларды тазартуға мүмкіндік беру үшін бір -екі сағат бойы таза суы бар ваннаға салыңыз. Қайнаған тұзды суға лавр жапырағы, бұрыш, аскөк салыңыз. Жуылған шаяндарды қайнаған суға тастаңыз. Бес минуттан кейін олар іс жүзінде жеуге жарамды. Қызыл түс пен қатты бұралған құйрық - олардың дайындығының сенімді белгілері. Шаяндарды ыстық күйінде жейді. Егер оларды салқындату қажет болса, мұны кастрюльден шығармай, қайнатпаның өзінде жасаған дұрыс. Шаяндар сыраға тамаша үйлеседі. Дайын шаяндарды желдеткішпен табаққа жайып салады. Тамақтану құйрықтардан басталады - негізгі ет шоғырланған қатерлі ісік мойындары. Тамақты тырнақтарымен және табандарымен жалғастырыңыз. Шаяндарды қолдарымен жейді. Дәмдеуіш ретінде қаймақ тұздығы немесе майонез қолданылады. Шаяндарды дайындаудың тағы бір қарапайым тәсілі - фольга орамасының көмегімен күлде пісіру. Әрине, канадалық лобстермен немесе кубалық лобстермен бүлінген қарапайым шаян тәрізділерді аулау кедейлердің ұсақ-түйек ісі болып көрінеді. Бірақ бастамашыларға ойын-сауықтан асқан құмар, көңілді және дәмді ойын-сауық жоқ екені түсінікті. Сондықтан таудағы қатерлі ісіктің ысқырғанын күтпей-ақ, ең жақын көлге барған дұрыс. Денсаулық үшін тамақтаныңыз. Қатерлі ісік ауруын жеу денсаулыққа пайдалы, өйткені қатерлі ісік іс жүзінде таза ақуыз болып табылады.