Қатерлі ісік құлақ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Балық сорпасы - 400 г, шаян - 4 дана, тартылған ет үшін: балық - 60 г, нан - 25 г, кілегей - 30 г, жұмыртқа - 1/2 дана, май - 30 г.Шаяндарды қайнатыңыз, мойындарын, тырнақ етін алыңыз. Қабықтан (негізгі қабықтан басқа) қатерлі ісік майын жасаңыз. Ол үшін қабықты құрғатыңыз, ұсақтаңыз, сары маймен қуырыңыз, содан кейін майды ыдысқа сумен құйыңыз, аздап араластырыңыз (Қабық түбіне қонуы үшін) және суытыңыз. Шаяндардың қабығын құрғатыңыз, тартылған балықпен толтырыңыз ("Балық котлеттері бар құлақты" қараңыз), құлақты толтырып, пісіріңіз. Сондай-ақ, қатерлі ісік мойындарын, қатерлі ісік майын салыңыз. Тырнақтардың етін қабықтарға арналған тартылған етке қосыңыз.