Аздап қышқыл маринадталған саңырауқұлақтар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 1 кг маринадталған саңырауқұлақтарды дайындау үшін қайнатылған 750 г алынады, оларды ыдысқа қатарға салып, үстіне құйып құяды (250 г). Құюды 170 г судан және шамамен 2 г құрғақ дәмдеуіштерден дайындайды, 15 - 20 минут аздап қайнатады, 20 г тұз және 20 г қант, содан кейін 100 г сірке суын қосады (Құрамында 9 - 10 пайыз сірке қышқылы бар). Банкалар пергаментпен немесе полиэтиленмен оралып, сақтау үшін салқын бөлмеге қойылады.