Пиязды кептіру
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты2 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Кептіру үшін қатты, сау шамдар таңдалады, тазартылады, жуылады және жұқа тілімдерге кесіледі. Кептіру процесінде пияз өткір жағымсыз, ұзақ уақыт кетпейтін иіс шығарады. Сондықтан пиязды тұрғын үйден тыс жерде кептірген дұрыс. Кептіру процесін жылдамдату үшін пиязды қайнаған суға 1 - 2 минутқа батырады. Дайындалған пиязды електерге еркін жайып, 70С температурада кептіреді. 40 градус температурада кептіріледі. Бұл жағдайда кептірілген пияз жақсы ақ түске ие болады.