МЫҚТЫ ЕЛШІ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Көкөністерді тұздау және тұздау кезінде сүт қышқылын ашыту процесі жүреді. Дегенмен, тұздың жоғары концентрациясы кез келген микроорганизмдердің, соның ішінде сүт қышқылдарының өмірлік белсенділігін тоқтатады. Тұзы көп консервіленген көкөністер, әдетте, тек түскі асқа арналған тағамдарды дайындау үшін қолданылады. Көкөніс препараттары 50% ұсақталған шикізаттан, 30% туралған қызыл қызанақтан немесе томат пюресінен және 20% тұздан тұрады. Оларды бөлме температурасында сақтаңыз, бірақ салқын жерде сақтаған дұрыс.