Тұздалған маринадталған бұршақтар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 10 л 9% сірке суы үшін 10 л су, 30 г лавр жапырағы, 150 - 200 г тұз, Егер алдын ала тұздалған бұршақтар маринадталған болса, олар сұрыпталады, жуылады және жаңа піскендер сияқты кесектерге кесіледі немесе тұтас салынады. . Тұздау нәтижесінде бұршақтар біршама дөрекі болады, сондықтан пастерлеудің орнына оларды қайнаған суға 25 - 30 минут зарарсыздандыру керек. (Жарты литрлік банкалар). Тұздалған бұршақты құюға арналған тұздықты сәл тәтті етеді (8 - 10% қант, ал тұз сол мөлшерде).