Маринадталған түрлі-түсті орамжапырақ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты3 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 10 л 9% сірке суы үшін 10 л су, 30 г лавр жапырағы, 150 - 200 г тұз, 15 г қалампыр, даршын, ащы және хош иісті бұрыш, Гүлді қырыққабаттың ақ және тығыз бастары ұсақ гүлшоғырларға бөлініп, 2 - 3 минут қайнатылады. қайнаған су. Қырыққабаттың ақ түсін сақтау үшін қайнаған суға әр 10 литр суға 100 г тұз және 5 - 6 г лимон қышқылы есебінен тұз бен лимон қышқылын қосыңыз. Қайнағаннан кейін қырыққабатты тез суытып, тұздыққа құйыңыз.