Маринадталған шетен
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты4 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Тұздық үшін: 1 литр суға - 600 г қант, 100 г 9% сірке суы, 10 г тұз, бір литрлік банкаға - 1 г даршын, әрқайсысы 5 дана. қалампыр мен хош иісті бұрыш Алғашқы аяздан кейін алынған тау күлін қалқандардан бөліп, жуып, қайнаған суға 3-4 минут қоямыз. Содан кейін біз жидектерді суық суға суытып, дәмдеуіштер бұрын салынған банкаларға саламыз. Жидектерді ыстық тұздықпен құйыңыз, қақпақтармен жабыңыз және банктерді ыстық суға зарарсыздандырыңыз: жарты литр - 8 - 10 минут, литр - 10 - 12 минут, үш литр - 15 минут.