Асқабақтан, асқабақтан және асқабақтан жасалған кәмпиттер
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты7 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 1 кг көкөніс үшін - 1 - 1,2 кг қант пен 3 стакан су, Көкөністер қабығы мен тұқымынан тазартылады, ерікті мөлшерде және пішінде кесіледі және қайнаған қант шәрбатына батырылады, содан кейін оттан шығарылады. және 5-6 сағатқа қалдырыңыз. Содан кейін қайтадан отқа қоямыз, 5 - 7 минут қайнатамыз және 10 - 12 сағатқа қоя тұрамыз. Біз бұл пісіруді аралықпен 3 - 4 рет қайталаймыз. Пісірудің соңында 3 г лимон қышқылын қосамыз. Қантты жемістер қант термометрі 107 - 108 С көрсеткенде дайын болады. Содан кейін біз кәмпиттерді оттан алып тастаймыз, сиропты ағызу үшін дуршлагқа тастаймыз, ал кәмпиттерді ауада кептіру үшін ыдыстар мен табақтарға саламыз. Түйіршіктелген қантқа себсек, біз оларды мүлде бүлдірмейміз.