Құмырадағы мисо кеспе сорпасы
Қосылды: 25.02.2025 0
0
Дайындау уақыты35 минут

Өнімдер
12 унция қосымша қатты тофу
1 ас қасық өсімдік майы
1/4 кесе туралған жасыл пияз
3 ас қасық ақ мисо пастасы
2 түйір сарымсақ, ет тартқышы арқылы ұсақталған
1 ас қасық көкөніс сорпасының негізі
1 ас қасық үгітілген жаңа зімбір
1 1/2 кесе пісірілген күріш вермишель кеспесі
1 кесе жіңішке кесілген шиитаке саңырауқұлақтары
1 кесе жіңішке кесілген нәресте бок чой
Сипаттамасы Біздің құмырадағы мисо кеспе сорпасының нұсқасы tikTok сайтындағы құмырадағы мисо сорпасының рецепттерінен шабыттандырылған. Маусым бойы пісіруге және тұндыруға болатын жылытатын негізгі тағамға арналған осы қарапайым рецептті қолданып көріңіз. "Микротолқынды пеште қауіпсіз" деп белгіленген банкаларды пайдаланыңыз (түбін тексеріңіз) және қақпақтарды ешқашан микротолқынды пеште қыздырмаңыз.
Калориялылығы
256кКал
Ақуыздар
17Грамм
Майлар
12Грамм
Көмірсулар
24Грамм
Дайындау жөніндегі нұсқаулық
1Тофуды қалыңдығы 1/2 дюймдік табақтарға кесіңіз. Майды үлкен табада орташа отта қыздырыңыз. Тофуды жартылай айналдырып, қызарғанша 6-дан 8 минутқа дейін пісіріңіз. Тофуды текшелерге кесіңіз.
2Кішкене ыдыста жасыл пиязды, мисо пастасын, сарымсақты, сорпа негізін және зімбірді біріктіріңіз. Қақпағы бар микротолқынды пешке арналған 3 литрлік банкаларға біркелкі таратыңыз.
3Вермишель күріш кеспесін, тофуды, саңырауқұлақтарды және бок чайды біркелкі орналастырыңыз. Тоңазытқышта, қақпақпен жабылған, 5 күнге дейін. Қызмет көрсетер алдында Жылыту және жеу бөлімін қараңыз. Туралған жасыл пиязбен безендіріңіз.
4Құмыраны бөлме температурасында 10 минутқа қалдырыңыз немесе 1 минут жылы су астында ұстаңыз. Құмырадағы ингредиенттерге су (шамамен 1 кесе) дерлік толғанша қосыңыз. Микротолқынды пешке қақпағы жоқ 3 минутқа қойыңыз. Қақпақты абайлап бұраңыз (құмыра өте ыстық болады). 5 минутқа қалдырыңыз. Ингредиенттерді араластыру үшін құмыраны төңкеріңіз. Тікелей банкадан жеп қойыңыз немесе қызмет ету үшін ыдысқа салыңыз