Бішкек қосылған сорпа.
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут

Өнімдер
Сипаттамасы Ұн 1 1/2 ас қасық. л Май 1 1/2 ас қасық. л Жұмыртқа 3 дана Крекер 1 ас қасық. л 1,2 сиыр етінің сорпасы Сиыр етінің сорпасын дайындап, бішкек жасаңыз. Табаға бір қасық сары майды өлшеп, ағарту үшін араластырыңыз, бір-бірден 3 сарысын салып, масса көтерілгенше араластырыңыз. Ақуыздарды көбікке шайқаңыз, еленген ұнның 1 1/2 қасықын салыңыз, ақуыздарды біртіндеп салыңыз, масса біртекті болатындай етіп араластырыңыз. Сары маймен майлап, кішкене кастрюльге нан үгіндісін себіңіз. Қызмет көрсетуден 20 минут бұрын массаны салыңыз, ыстық пешке салыңыз, үстіне аздап қызартыңыз, қақпақпен жабыңыз және дайын болғанға дейін пісіріңіз. Қызмет көрсетер алдында үстелге жайып, бішкекті бөліктерге бөліп, табаққа дұрыс салып, сорпаға қызмет етіңіз.