Қырыққабат қосылған бұқтырылған ет
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
![Основное фото](https://mealy.kz/mealy-recipe-logos/recipe-12642-1.webp)
Өнімдер
Сипаттамасы Майлы, майдалап туралған ет терең табада бұқтырылады. Ол толығымен дайын болған кезде, оның үстіне бұрын туралған және тұзбен және көп мөлшерде аскөкпен иленген қырыққабат құйылады (аскөк ұмытылмас дәм береді, онсыз олай емес). Ал баяу отта, мезгіл-мезгіл араластыра отырып, ыдыс дайын болғанға дейін, яғни қырыққабат жұмсақ болғанға дейін жеткізіледі. Бұқтырудың соңында үстіне 3-4 ас қасық ас сірке суы қосылады. Қысқасы, бұл қандай табаға және қандай қышқыл қабылдағаныңызға байланысты, поке әдісімен. Аздап қосыңыз және дәмін татыңыз.