Ревеньден жасалған мусс
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
![Основное фото](https://mealy.kz/mealy-recipe-logos/recipe-12561-1.webp)
Өнімдер
Сипаттамасы Ревень жуылады, тазартылады, ұзындығы 5-7 см кесектерге кесіледі, суық сумен құйылады және жұмсақ болғанша қайнатылады, содан кейін сорпамен бірге електен сүртіледі. Алынған массаға қант құйылады және қоспаны қайнатқаннан кейін алдын ала суланған және ісінген желатин енгізіледі, қайтадан қайнатылады, сәл салқындатылады және үлпілдек, көбікті масса алынғанша шайқалады. Содан кейін қалыптарға және - тоңазытқышқа салынады. Шамамен пропорциялар - ревень - 300 г, қант - 1 стакан, желатин - 2 ас қасық. қасықтар, су - 1 литр.