Ревень және жеміс сорпасы (Неміс тағамдары)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Бидай наны - 200 г, ревень - 500 г, су - 2 л, қант - 100 г, жұмыртқа - 2 дана., қаймақ немесе йогурт - 250 г, жаңа піскен жемістер (құлпынай, шие, өрік), ванильді қант, даршын, қалампыр. Нанды текшелерге бөліп, құрғатыңыз. Ревеньді аршып, текшелерге кесіп, қайнаған суға салып, крекер, даршын, қалампыр қосып, дайын болғанға дейін пісіріңіз. Қант қосып, тағы бір рет қайнатыңыз. Сарысын қышқыл сүтпен немесе қаймақпен шайқаңыз және араластыра отырып, сорпаға құйыңыз. Ванильді қантпен шайқалған белки тұшпара түрінде ыстық сорпаға салыңыз. Қызмет көрсету кезінде табақтарға жаңа піскен жемістерді салыңыз да, үстіне сорпа құйыңыз.