Ревень сорпасы хош иісті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Бидай наны - 300 г, ревень - 500 г, су - 1,5 л, ко- рица немесе қалампыр - 0,5 г, қант - 100 г, жұмыртқа - 2 дана., қаймақ - 250 г, ванильді қант - 5 г.Нанды тілімдерге бөліп, аздап құрғатыңыз. Ревеньді шайыңыз, тазалаңыз, кесектерге кесіңіз, крекер қосыңыз, қайнаған суға құйыңыз, қалампыр қосыңыз және жұмсақ болғанша пісіріңіз. Содан кейін сүртіңіз, қант қосыңыз, қайтадан қайнатыңыз. Сарысын қаймақпен ұнтақтап, араластыра отырып, сорпаға қосыңыз. Белки ванильді қант қосып шайқаңыз және тұшпара түрінде кішкене бөліктерде ыстық сорпаға салыңыз.