Ет қосылған нан сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Бидай наны - 200 г, қайнатылған ет - 200 г, гол - ландский ірімшігі - 100 г, жұмыртқа - 4 дана, ет сорпасы - 2 л, дәміне қарай тұз. Нанды қабықсыз және голланд ірімшігін үккіштен өткізіп, үгітілген қайнатылған сарысымен біріктіріңіз. Барлығын жақсылап араластырыңыз, сорпаның аз мөлшерін қосыңыз, тегіс болғанша араластырыңыз және сорпаға құйыңыз. Баяу отта 30 минут бойы пісіріңіз. Пісірілген етті ұсақтап тураңыз да, қызмет етер алдында сорпаға қосыңыз.