Пастерленген ашытылған қырыққабат (қыркүйек-қазан)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты40 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Ашытылған қырыққабатты банкаларға 1 литрден 3 см-ге, ал банкаларға 3 литрден 5 см-ге төмен банкаларға салып, 30 градусқа дейін қыздырылған суға салып, банкаларды зарарсыздандырады. 1 литр - 40 минут, 3 литр - 90 минут. 10 кг ұсақталған қырыққабатқа 170 г тұз, 150 г қант, 10-20 лавр жапырағы қосылады, жақсылап араластырылады, шыны немесе эмаль ыдысқа тығыз салынады, бөлме температурасында 3-5 күн ұстайды. дайын болғанға дейін.