Маринадталуы әлсіз жасыл бұршақтар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
![Основное фото](https://mealy.kz/mealy-recipe-logos/recipe-12410-1.webp)
Өнімдер
Сипаттамасы Ағартылған жасыл бұршақтарды құмыраға мықтап салып, 5% тұз ерітіндісімен құйып, 30-35 минут зарарсыздандырады, зарарсыздандыру аяқталғанға дейін 1 литрлік банкаға 1 шай қасық 80% сірке қышқылын қосамыз. . Қолданар алдында тұздықты төгіп тастаңыз, бұршақты суық сумен шайыңыз, сірке суын толығымен кетіру үшін оны жуғаннан кейін суық суға 4-6 сағат салып қоюға болады. Осыдан кейін бұршақты қайнатып, маймен қуыруға болады.