Ақбас "КАРИНА"
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Маринадты дайындаңыз: ұнтақталған қызанаққа сірке суын, ақжелкен, сарымсақ, тұз, қант, май, сәбіз және бұрыш қосып, қайнатыңыз, ұсақталған қырыққабатты массаға салыңыз да, жақсылап араластырыңыз, тұздықпен жабылғанша 35-40 минут қайнатыңыз, жиі араластырыңыз. . Банкаларға салыңыз, ораңыз, ораңыз. қаймақ күйіне дейін сұйылтылған 2 кг ұнтақталған қызанақ немесе 1,2 кг томат пастасы, 250 г 6% сірке суы, 500 г үгітілген сәбіз, 500 г майдалап туралған болгар бұрышы, 100 г туралған сарымсақ, 70 г тұз, 150 г қант, 250-300 г өсімдік. май, 2-3 түйір ақжелкен, 3 кг өте ұсақ туралмаған ақ қырыққабат, ащы бұрыш (қалауыңыз бойынша капсикум немесе ұнтақталған).