Армян тіліндегі туристер
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Тағам баклажан, болгар және ащы бұрыш, жасыл бұршақ, қызанақ, сарымсақтан дайындалады. Баклажандар мен бұршақтар дайын болғанға дейін бөлек қайнатылады. Қызыл болгар бұрышы қайнаған суға бірнеше секундқа лақтырылады. Көкөністер салқындаған кезде, бұрыш жолақтарға, баклажандар текшелерге кесіледі, ал бұршақтар тұтас бұршақтарда қалдырылады. Қабаттарға кастрюльге салыңыз: баклажан қабаты, бұрыш қабаты, бұршақ қабаты, қызанақ қабаты, әр қабатты майдалап туралған ащы бұрыш пен ұсақталған сарымсақпен себіңіз. Барлығын тұзды ерітіндімен құйыңыз (1 литр суға 1 ас қасық тұз), үстіне қысым жасаңыз. Тағам 5-7 күнде дайын болады.