Баклажан мен қызанақ салаты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Баклажандарды жуыңыз, тілімдерге, тұзға кесіңіз және әйнектің ащы болуы үшін 15-20 минут тұрыңыз. Содан кейін кружкаларды шырыннан сығып, өсімдік майына дайын болғанға дейін қуырыңыз. Салат ыдысының түбіне баклажан қабатын салыңыз, туралған шөптермен, сарымсақпен және болгар бұрышымен себіңіз, үстіне пюре мен қайнатылған қызанақты құйыңыз, тұздап, қызанақ шырынын құйыңыз, содан кейін келесі "Қабат" сол ретпен салынады, және осылайша, ко-нуса түрінде, сіз өзіңіздің қолыңыздағы барлық баклажандарды жайып жібересіз. Суықта 3 сағат ұстаңыз. Жылдам тәбет ретінде қызмет етіңіз. (тісбасар шынымен де керемет). Ингредиенттер: 2 баклажан, 8 қызыл қызанақ, болгар бұрышының 2 түйірі, 0,5 кесе өсімдік майы, тұз, ұнтақталған қара бұрыш, шөптер мен аскөк шоғыры, 0,5 бас сарымсақ.