Кептірілген саңырауқұлақ сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 2 литр су, 50 г. құрғақ саңырауқұлақтар, 1 пияз, лавр жапырағы, тұз.
Сипаттамасы Құрғақ саңырауқұлақтарды жылы сумен шайыңыз, 2 сағатқа жібітіңіз. Осыдан кейін, суды тазартпай, тазартылған және екіге бөлінген пиязды кастрюльге қосып, шамамен 2 сағат пісіріңіз. Дайын сорпаны сүзіп алыңыз, саңырауқұлақтарды суық сумен шайыңыз, майдалап тураңыз және сорпаға салыңыз. Сорпаны әртүрлі сорпаларды, қырыққабат сорпасын, маринадталған қиярды дайындау үшін пайдалануға болады.