Кептірілген саңырауқұлақ сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
2 литр су
50 г. құрғақ саңырауқұлақтар
1 пияз
лавр жапырағы
тұз.
50 г. құрғақ саңырауқұлақтар
1 пияз
лавр жапырағы
тұз.
Сипаттамасы Құрғақ саңырауқұлақтарды жылы сумен шайыңыз, 2 сағатқа жібітіңіз. Осыдан кейін, суды тазартпай, тазартылған және екіге бөлінген пиязды кастрюльге қосып, шамамен 2 сағат пісіріңіз. Дайын сорпаны сүзіп алыңыз, саңырауқұлақтарды суық сумен шайыңыз, майдалап тураңыз және сорпаға салыңыз. Сорпаны әртүрлі сорпаларды, қырыққабат сорпасын, маринадталған қиярды дайындау үшін пайдалануға болады.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Кептірілген саңырауқұлақ сорпасы пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся 2 литр су, 50 г. құрғақ саңырауқұлақтар, 1 пияз, лавр жапырағы, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz