Саңырауқұлақ сорпасы (0,3 л)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Кептірілген саңырауқұлақтарды сұрыптаңыз, шайыңыз, кастрюльге салыңыз, суық сумен жабыңыз. 3-4 сағаттан кейін ісінуге рұқсат етілгеннен кейін, саңырауқұлақтар жұмсақ болғанша сол суда пісіріңіз. Дайын сорпаны сүзіп алыңыз, құмды кетіру үшін саңырауқұлақтарды суық сумен шайыңыз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Саңырауқұлақ сорпасы (0,3 л) пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz
