"Емендер" салаты (суретпен)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 500 г қайнатылған тауық еті, 150 г құрғақ саңырауқұлақтар, 2 пісірілген жұмыртқа, 200 г майонез, тұз, аскөк немесе ақжелкен, салатты безендіруге арналған лингонберри.
Сипаттамасы Саңырауқұлақтарды 2 сағатқа жібітіңіз, содан кейін қайнатыңыз. Суық сумен жақсылап шайыңыз және су ағып кеткеннен кейін кеспеге кесіңіз. Аздап қуырыңыз және тұз қосыңыз. Кеспеге туралған тауық еті мен туралған тік жұмыртқаны қосыңыз. Барлығын жылжытыңыз, майонезбен дәмдеңіз, шөптер мен лингонберри жидектерімен безендіріңіз.