Шпинаттан жасалған салат
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Шпинат-1,2 кг, 3 жұмыртқа, қаймақ-10 ас қасық, лимон шырыны - 3 ас қасық, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Жаңа піскен жас шпинатты тамыры мен сабағынан аршып, шайып, суды бірнеше рет ауыстырып, пісіріп, қайнаған суға 5 минутқа салып, елекке салып, ағызып жіберіп, "кеспеге" кесіңіз. саусаққа қалың. Шпинатты салат ыдысына салыңыз, үстіне лимон шырынын құйыңыз және туралған жұмыртқамен безендіріңіз. Қызмет көрсету кезінде салатты жаңа қаймақпен құйыңыз.