Саңырауқұлақ сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер
Сипаттамасы ісінген саңырауқұлақтарды жұмсақ болғанша сол суда пісіріңіз. Дайын сорпаны сүзіп, қалған құмды кетіру үшін саңырауқұлақтарды шайыңыз. Пісірілген саңырауқұлақтарды сорпаға пісіру аяқталғанға дейін 15 минут бұрын енгізіңіз. Саңырауқұлақтарды қайтадан суық сумен құйыңыз (100 г саңырауқұлаққа 2 литр), 3 сағатқа қалдырыңыз және сол суда қайнатыңыз. Ескертпе. Саңырауқұлақ сорпалары негізінен концентрлі түрде қайнатылады және қайнаған сумен қажетті консистенцияға дейін сұйылтылады.