Пісірілген саңырауқұлақтар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер Пісірілген пішінде сіз әртүрлі саңырауқұлақтарды дайындауға болады, бірақ морельдер әсіресе дәмді. Саңырауқұлақтарды тазалаңыз, шайыңыз және қайнаған суға 5-10 минут салып қойыңыз, содан кейін дуршлагқа салып, қайтадан суық сумен шайыңыз (сорпа тағамға жарамайды).
Сипаттамасы Тілімдерге кесілгеннен кейін, саңырауқұлақтарды маймен қыздырылған табада қуырыңыз. Қуырудың соңында ұн себіңіз, араластырыңыз, қаймақ құйыңыз, қайнатыңыз, сосын үстіне май құйыңыз (қалауыңыз бойынша үгітілген ірімшік себіңіз) және пеште пісіріңіз. Пісірілген саңырауқұлақтарды сол табада ыстық күйінде беріңіз.