Саңырауқұлақтарды қайнату
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты8 минут
Өнімдер
Саңырауқұлақтарды қайнату-2 Саңырауқұлақтарды елекке салыңыз
суық сумен шайыңыз және маринадталған тұздықта 8 минут қайнатыңыз: 2 литр суға 30 г сірке суы
400 г тұз
10 лавр жапырағы
20 бұршақ. хош иісті бұрыш.
суық сумен шайыңыз және маринадталған тұздықта 8 минут қайнатыңыз: 2 литр суға 30 г сірке суы
400 г тұз
10 лавр жапырағы
20 бұршақ. хош иісті бұрыш.
Сипаттамасы Көбікті алып тастап, қайнатыңыз. Көбік бөлінуді тоқтатқанда, 2 г қалампыр, лавр жапырағы, хош иісті бұрыш, аскөк, ақжелкен, 2 шай қасық қант құйыңыз.Барлық саңырауқұлақтар түбіне шөгіп, тұздық мөлдір болған кезде, оған 60-80 г тағамдық 8О- пайыздық сірке суын құйыңыз. эссенция.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Саңырауқұлақтарды қайнату пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 8 мин. Из продуктов вам понадобятся Саңырауқұлақтарды қайнату-2 Саңырауқұлақтарды елекке салыңыз, суық сумен шайыңыз және маринадталған тұздықта 8 минут қайнатыңыз: 2 литр суға 30 г сірке суы, 400 г тұз, 10 лавр жапырағы, 20 бұршақ. хош иісті бұрыш.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz