Балық сорпасы (0,3 л)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Балық (өңделген) қалдықтары 150 г
пияз және ақжелкен әрқайсысы 10 г
су 400 г
тұз 5 г.
пияз және ақжелкен әрқайсысы 10 г
су 400 г
тұз 5 г.
Сипаттамасы Балық сүйектері, қанаттары, терісі, бастары (желбезектерін алып тастау арқылы) мұқият шайыңыз. Кәстрөлге салыңыз, суық су құйыңыз, ақжелкен, пияз, тұз қосыңыз, кастрюльді қақпақпен жабыңыз және баяу отта 50-60 минут қайнатыңыз. Пісіру кезінде көбік пен майды мезгіл-мезгіл алып тастаңыз. Дайын сорпаны сүзіп алыңыз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Балық сорпасы (0,3 л) пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Балық (өңделген) қалдықтары 150 г, пияз және ақжелкен әрқайсысы 10 г, су 400 г, тұз 5 г.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz