Окрошка - Ресейдегі өзен.
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты3 минут
Өнімдер Талап етіледі: 100 г қымыздық, жапырақтары бар 2 қызылша, 200 г жас қалақай, 1 литр нан квасы, 4 ас қасық. қаймақ, 2 жұмыртқа, 1 шай қасық. қант, ақжелкен мен аскөк.
Сипаттамасы Дайындау тәсілі. Қызылшаны, оның жапырақтарын, қалақайларын, қымыздықты жақсылап жуыңыз, ұсақтап тураңыз, ыстық кваспен жауып, 3 минут қайнатыңыз. Тоңазытқышқа салыңыз. Суық окрошкаға қаймақ, қант және майдалап туралған көк пен жұмыртқаны қосыңыз.