Тауық етінен жасалған бұқтырылған бұқтырылған
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер тауық еті - 500 г. картоп - 600 г. сәбіз - 2 дана. пияз - 1 дана. ақжелкен - 1 тамыр қызанақ-макарон - 1/2 кесе ұн - 1 ас қасық. л сорпа немесе су - 2 кесе бұрыш - дәміне қарай лавр жапырағы - дәміне қарай тұз - дәміне қарай
Сипаттамасы Тазартылған тауықтың ішектерін жақсылап шайыңыз, тұздап, табаға аздап қуырыңыз. Содан кейін оларды ұнға себіңіз де, тағы бірнеше минут қуырыңыз. Барлығын кастрюльге салыңыз, сорпамен немесе сумен жабыңыз, томат пастасын қосып, баяу отта қайнатыңыз. Жарты сағаттан кейін туралған және қуырылған картопты, сәбізді, пиязды және ақжелкенді қосыңыз. Бұрыш пен лавр жапырағын салып, тағы жарты сағат қайнатыңыз.