Латын тіліндегі күріш
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 2 кесе күріш, сарымсақ (кім жақсы көреді), 1 сәбіз, жүгері (консервіленген немесе жаңа піскен), болгар бұрышы (жақсырақ қызыл), жасыл бұршақ.
Сипаттамасы Барлығы тікелей табада дайындалады! Жуылған күріш алынады (жақсырақ АНКЛЕ БЕНЦ), сары майда (аздап) аздап қуырылады. Бір-екі түйір сарымсақ қосып, отқа тағы біраз ұстаңыз. Содан кейін табаға туралған сәбізді, бұрышты жіберіңіз, жүгері мен бұршақ құйыңыз. Тұз, дәмдеңіз. Дереу сумен толтырыңыз (күрішке қатынасы 1: 1). Қақпақты жабыңыз және жарты сағат күтіңіз. Араластырыңыз, қажет болса, бір тамшы су қосыңыз. Тағы жарты сағат күтіңіз. Бұл өте дәмді болып шығуы керек. (егер ол нәтиже бермесе, сіз жаман аспазсыз). Кейде мен үйде қырып тастағанның бәрін қосамын (жеуге жарамды) - бұл жағдайды нашарлатпайды.