Теңіз стиліндегі қуырылған шошқа еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут
Өнімдер Шошқа еті (ветчина)-1 кг, өсімдік майы-150 мл, пияз - 50 г, қара шарап - 1/2 кесе, 1 лимон қосылған шырын, бұрыш - 2 г, 1 лавр жапырағы, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Етті тең бөліктерге бөліп, тұз, бұрыш қосып, кастрюльге салыңыз. Шарап, лимон шырыны, өсімдік майының жартысын құйыңыз, лавр жапырағы мен өте майдалап туралған пиязды салыңыз. Осылайша дайындалған етті маринадтау үшін тоңазытқышқа 24 сағатқа қойыңыз. Етті маринадтан алыңыз, аздап шайқаңыз және екі жағынан майға қуырыңыз да, табаққа салыңыз. Тұздықты қалған майға салыңыз, 20 минут қайнатыңыз және етке ағызыңыз. Қажет болса, кез келген гарнирмен бірге қызмет етіңіз.