Тұздалған қияр қосылған бәліштер
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Қамырға: ұн 415
қант 40
маргарин 45
меланж 50
су 110
тұз 7
салмасы үшін: тұздалған қияр 450
басты пияз 100
сары май 75.
қант 40
маргарин 45
меланж 50
су 110
тұз 7
салмасы үшін: тұздалған қияр 450
басты пияз 100
сары май 75.
Сипаттамасы Ашытқы қамырын жіңішке пирожныйларға жайып, ортасына салмасын салады. Қамыр қысылып, өнімдерге жарты ай пішінін береді. Бәліштерді тексеруге қояды, 10-15 минуттан кейін льезонмен майлайды және пісіреді. Дайын пирогтар маймен майланған. Толтырма келесідей дайындалады: маринадталған қияр, тұқымдарды алып тастағаннан кейін, текшелерге кесіліп, табада жарты дайын болғанға дейін қуырылады, содан кейін қуырылған пияз қосылып, дайын болғанға дейін жеткізіледі.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Тұздалған қияр қосылған бәліштер пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Қамырға: ұн 415, қант 40, маргарин 45, меланж 50, су 110, тұз 7, салмасы үшін: тұздалған қияр 450, басты пияз 100, сары май 75.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz