Пісірілген бәліштер
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Жоғарыда аталған қамыр түрлерінің кез келгенін дайындаңыз. Оны турникетке орап, тең бөліктерге кесіңіз. Әрбір бөлікті шарға айналдырып, 10-15 минутқа дәлелдеу үшін қалдырыңыз. Шарларды дөңгелек торттарға жайыңыз. Толтырманы әр торттың ортасына салыңыз, торттың қарама-қарсы екі жағын біріктіріп, пирогқа "Қайық" пішінін беріңіз де, қамырды тартылған еттің үстіне "Жіппен" қысыңыз. Пирогтарды майланған пісірме табаққа тегіс жағын жоғары қаратып салыңыз. 20-25 минуттық тексеруден кейін пирогтарды жұмыртқамен майлап, жақсы қыздырылған пеште (230-240 "С) дайын болғанға дейін пісіріңіз.