Мәскеуді ет пен жұмыртқамен ашыңыз
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты8 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Тартылған ет үшін: ет целлюлозасы 800 г, маргарин 3 ас қасық, қатты пісірілген жұмыртқа 5, тұз, ұнтақталған қара бұрыш дәміне қарай. Кәдімгі қышқыл қамырды дайындаңыз. Етті кішкене бөліктерге бөліп, ет тартқыштан өткізіңіз немесе пышақпен тураңыз. Ұсақталған етті маргаринмен майланған пісірме табаққа (немесе табаға) салыңыз, аздап сөндіріңіз, содан кейін қайтадан ет тартқыштан өткізіңіз (немесе тураңыз), оған тұз, бұрыш, туралған жұмыртқа қосыңыз. Қамырдан әрқайсысының салмағы шамамен 150 г шарлар жасап, оларды 8-10 минутқа қалдырыңыз. Осы шарлардан дөңгелек торттарды жайып, үстіне салмасын (70-80 г) салып, шеттерін қысып, ортасын ашық қалдырыңыз. Пішінделген пробиркаларды маргаринмен майланған пісірме табаққа салыңыз да, 10-15 минутқа қалдырыңыз. Пирогтарды 210 - 220С температурада пісіріңіз. Пісіргеннен кейін пирогтарды сары маймен майлаңыз.